Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Han stannar i J-Södra

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

I lördags avslöjade Jnytt att Max Watson förlänger sitt kontrakt med Jönköpings Södra. Nu är det bekräftat.

Efter 0-0 i serieepilogen mot Norrby kunde Jnytt rapportera att Max Watson har förlängt sitt kontrakt med J-Södra.

– Det är inget jag kan bekräfta eller dementera. Vi har haft diskussioner, men klubben har haft fokus på att lösa kontraktet i serien. Men det känns som om vi har en bra relation och jag tror det kommer lösa sig, sade mittbacken då.

Nu har J-Södra bekräftat att Watson blir kvar i klubben. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongerna 2019 och 2020 med option på ytterligare ett år.

”Trivs väldigt bra”

– Vi är glada över att ha förlängt med Max och att en av våra tidigare akademispelare fortsätter att utvecklas inom föreningen och blir en del av truppen för de kommande säsongerna, säger sportchefen Andreas Jankevics till klubbens webbplats.

– Jag trivs väldigt bra i klubben och är glad över att vi är överens om förlängning. Jag ser fram emot de kommande säsongerna, säger Watson själv till samma sajt.

Max Watson, med Bankeryds SK som moderklubb, kom till J-Södra som 14-åring och har varit en del av a-truppen sedan 2014. Efter att varit utlånad till Norrby under 2016 och 2017 var den nyss avslutade säsongen hans första hela säsong i a-laget.