Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart – ikonen förlänger med HV71

Få spelare har betytt så mycket för HV71 som Johan Davidsson har gjort. Efter spelarkarriären ”sadlade han om” och blev assisterande sportchef till Johan Hult.

Nu är det klart att Johan Davidsson förlänger sitt kontrakt med klubben över den kommande säsongen.

För en tid sedan skrev sportchefen Johan Hult på ett nytt treårsavtal med HV71. Nu har även Johan Davidsson kritat på ett kontrakt som innebär att den assisterande sportchefen blir kvar i klubben över nästa säsong.

– Johan är en viktig pusselbit i den sportsliga organisationen. Han har otroligt mycket erfarenhet och bidrar stort med sin kompetens i allt ifrån scouting till vårt spelsystem. Dessutom jobbar Johan nära tränarteamet och är ett bra bollplank till ledarna, säger Johan Hult, sportchef i HV71 i ett pressmeddelande.

Johan Davidsson tillträdde som assisterande sportchef 2014 och går nu in på sin sjunde säsong i rollen.

– Det har varit fantastiskt lärorika år med både framgång och motgång och jag ser fram emot en fortsättning, säger Johan Davidsson.

Kontraktet med Johan Davidsson gäller i ett år.