Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Nytt kontrakt till HV-anfallaren

 
SHL 2019/20
Visa alla artiklar

HV71 har officiellt meddelat att de förlänger kontraktet med en av anfallarna i truppen. – Det är en spelare som med sin fart kan bryta mönster, säger sportchefen Johan Hult till klubbens hemsida.

HV71 har under torsdagseftermiddagen meddelat att forwarden Christoffer Törngren stannar i klubben. Parterna har kommit överens om ett nytt tvåårskontrakt.

– Det känns jättebra och är inspirerande att fortsätta i klubben. Jag känner mig som en riktig HV71-are efter mina år i klubben och vill fortsätta att utvecklas och hjälpa föreningen till framgång, säger Christoffer Törngren till klubbens hemsida.

Törngren är inne på sin sjätte säsong i HV och var med i laget som vann SM-guld 2017. Därefter gjorde han en säsong i Färjestad innan han återvände till HV71 inför förra säsongen.

– Christoffer är spelare med bra fart och som kan bryta mönster. Han har blivit jämnare i sina prestationer och tar ett större ansvar och vi ser fortsatt bra utvecklingspotential i honom, säger Johan Hult i en kommentar.