Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Komikereliten intar citykrog i sommar

Restaurang Twin City i Jönköping gör en stor satsning på stand up varje onsdag under juli månad. I raden av kända namn finner vi Özz Nûjen, Kristoffer Appelquist och Mårten Andersson.

Sedan i höstas har Twin City genomgått en totalrenovering, både in- och utvändigt. Bland annat har en utomhusscen kommit på plats.

Som Jnytt har berättat om tidigare lanseras nu en ny nöjessatsning som innefattar både Twin City och systerrestaurangen Seaside på Piren.

Markus Delselius, som är nöjesansvarig, utlovar en fullspäckad sommar.

– Det kommer att hända mycket på scenen och finnas något för alla smaker, sa han i en tidigare intervju med Jnytt.

Flera stora namn

Nu står det klart att varje onsdag under juli månad kommer kantas av humor. Då kommer nämligen några av komikersveriges största namn att gästa krogen.

I uppställningen finns: Kristoffer Appelquist, Marcus Berggren, Thomas Järvheden, Özz Nujen, Petrina Solange, Robin Paulsson, Messiah Hallberg, Josefine Sonck, Elin Almén, Mårten Andersson och Nisse Hallberg.

Första paret ut är Kristoffer Appelquist och Marcus Berggren onsdagen den 3 juli.

Happenings på vardagarna

Ambition är att Twin City med den nya satsningen ska bli en året-runt-restaurang där man ska kunna erbjuda sina gäster något även på vardagarna – något som Delselius tycker har saknats i Jönköping.

Anordnar dagsfester

På Seaside kommer man satsa på dagsfester och den 25 maj står klubbkonceptet Bubbles & brunch på schemat.

Läs mer: