Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Succékomikern uppträder i Jönköping

Vad styrs vi människor av – vårt förnuft eller vårt känsloliv? Den frågan ställer sig komikern Fredrik Lindström i sin föreställning ”Mänskligheten”. Nu stundar en Sverigeturné, där ett av stoppen förlagts till Jönköping.

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva" tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft, eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn"?

Efter utsålda shower på Scalateatern i Stockholm förra året ger sig komikern nu ut på en Sverigeturné med den hyllade föreställningen.

– Det är oerhört kul! Jag är själv chockad över hur underhållande och samtidigt informativ jag kan vara. Det har varit sånt tryck i salongen, även om en och annan äldre dam har blivit lite generad när jag, visserligen ur ett väldigt vetenskapligt perspektiv, diskuterat mäns intresse för snopp-lekar typ ”helikoptern", säger Fredrik Lindström i ett pressmeddelande.

Kommer till Jönköping

Under våren 2020 tar Sverigeturnén fart, och den 7 mars besöker Fredrik Lindström Jönköping då han uppträder i Konserthuset.

– Jag hoppas publiken får en större förståelse för sig själva. Mer förlåtelse för allt sjukfusk, tvångstankar, skåpsmuttande, misslyckade tinder-dejter och larviga snopplekar, säger han.

Komikern har tidigare gjort stor succé med föreställningen "Svenskar är också människor!" och turnerat land och rike runt med Henrik Schyffert och showerna ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”.

Nu åker han för första gången på många år ut på turné med en soloföreställning.

Biljettförsäljningen är i full gång och med ett par månader kvar till humorshowen finns det endast ett fåtal biljetter kvar.