Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommer till Jönköping - efter genombrottet

Carl Stanley, som har fått ett snabbt genombrott som standup-komiker, kommer till Jönköpings Teater i höst med föreställningen ”Född 1996”.

Carl Stanley utsågs till Årets nykomling på Svenska Standupgalan, blev den yngsta panelmedlemmen någonsin i "Parlamentet", gjorde 232 standup-gig, skapade filmklippet "Sverige är fullt!" som fick flera miljoner visningar och gjorde succé med sin första egna föreställning "Ärligt talat". Efter två års arbete i landets ståuppklubbar är han nu klar med uppföljaren – "Född 1996".

"Född 1996" är en standupföreställning av, om och med en 22-åring som insett att han är just 22 år och inte har så bra koll som han försöker få det att verka.

I vanlig ordning tar Carl Stanley upp trams, tankar och känslobaserade åsikter som om det vore vetenskapligt grundade sanningar. Det skriver arrangören CS Nöje i ett pressmeddelande.

”Berätta om nya tankar”

– Sedan min första föreställning "Ärligt talat" år 2017 har det hänt mycket och nu är det dags att berätta om mina nya tankar. I vanlig ordning kommer jag självsäkert framföra känslobaserade åsikter och tankar som om det vore vetenskapligt grundade sanningar. Det handlar om allt från relationer till hur jag känner för att min generation, trots att vi är unga, ändå vågar tycka saker. Poängen är att så många människor och djur som möjligt ska få en släng av sleven, säger Carl Stanley.

Föreställningen har premiär i Lund 26 september och åker sedan ut på en Sverigeturné som gästar ett flertal städer. 10 oktober gör den ett stopp i Jönköping.

Biljetterna släpptes på onsdagen.