Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna gripen efter grov misshandel

En kvinna greps under onsdagskvällen i Vättersnäs. Hon är i nuläget misstänkt för grov misshandel efter att ha knivskurit en privatperson vid envarsgripande.

Vid 21-tiden på onsdagskvällen larmades polisen till en adress i Vättersnäs med anledning av att en person försökt stjäla saker från en balkong, skriver polisen i ett pressmeddelande.

En kvinna hade ertappats med att försöka stjäla saker och en privatperson gjorde ett så kallat envarsgripande. Vid gripandet blev kvinnan aggressiv och skar den som gripit henne i handen. Flera polispatruller beordrades till platsen och kvinnan kunde gripas av polis.

Kvinnan, som är i 35-årsåldern, är i nuläget gripen misstänkt för grov misshandel och försök till grov stöld genom inbrott. Hon har förts till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

På fredagsförmiddagen var kvinnan fortfarande frihetsberövad.