Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lämnade HV71 - vann i debuten

 
SHL 2018/19
Visa alla artiklar

I förra veckan tog säsongen slut för HV71. Det betydde också att det var slutspelat i föreningen för målvakten Felix Sandström som istället omgående åkte över till Nordamerika för att förlänga säsongen med AHL-laget Lehigh Valley Phantoms.

I natt gjorde Felix Sandström debut i AHL, och det blev seger direkt för Sandström i Philadelphia Flyers farmarlag.

Den förre HV-målvakten gjorde enligt uppgifter en riktigt bra match mellan stolparna och motade 40 av 43 skott när Phantoms besegrade Providence Bruins med 4-3, något som Hockeysverige rapporterar om.

Felix Sandström var över i Nordamerika även förra säsongen, men då blev det inga matcher för hans del. Nu är alltså hans riktiga debut avklarad.

Felix Sandström kommer att inleda nästa säsong i Phantoms i AHL, något som klubben tidigare meddelat.

För Felix del återstår det endast en match av säsongen. Det är klart att Phantoms missar AHL-slutspelet och nu ska bara hemmamatchen mot Hartford Wolf Pack klaras av. Återstår att se om Felix Sandström får stå även i den matchen.