Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lämnade J-Södra – nu lägger han av

 
Superettan 2019
Visa alla artiklar

Jakob Orlov är en av många spelare som inte fick nytt kontrakt av Jönköpings Södra. Nu står det klart att anfallarens karriär är över.

I mitten av december stod det klart att Jakob Orlov och J-Södra går skilda vägar med varandra. Den nu 33-årige anfallaren kom till klubben inför 2018 års säsong och under de två åren i den gröna tröjan noterades han för sammanlagt elva mål i superettan.

Nu meddelar Orlov att han lägger av med fotbollen.

– Jag var väldigt sugen på att fortsätta i Jönköping, det kan jag inte sticka under stolen med, men sedan blev det som det blev. Snacket med dem under året var positivt och att de skulle förlänga, men sedan kom det att de inte kunde det. Det var tungt givetvis, men inte mycket att göra något åt. De är ju i den situation som de är, säger han till SLA.se.

Orlov säger att han har fått erbjudanden och han lämnar en liten öppning för en fortsättning på fotbollsplanen.

– Som det är just nu så har jag lagt av. Det är väl om det skulle dyka upp något spännande, men jag har inte tänkt så mycket på det.