Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lämnar HV71 – efter bara 15 matcher

 
SHL 2019/20
Visa alla artiklar

Det blev bara 15 matcher i HV71 – i alla fall för den här gången. Lias Andersson meddelar, på sitt eget Twitterkonto, att det inte blir någon fortsättning i klubben.

Lias Andersson anslöt till HV71 i slutet av januari på ett lån från NHL-klubben New York Rangers. 21-åringen hade innan dess inte spelat match sedan i november då han var avstängd från New York Rangers sedan han inte dykt upp på en samling med farmarlaget Hartford Wolf Pack. Därefter lämnade han klubben på grund av personliga skäl.

– Jag ska inte ljuga och säga att jag har mått skitbra, det har varit en jobbig tid. Det är inget jag vill prata om egentligen, jag vill bara blicka framåt och fokusera på resten av säsongen här med HV, sade han efter att ha genomfört det första träningspasset med sitt nygamla lag.

Andersson spelade totalt 15 matcher och noterades för sju mål och fem målgivande framspelningar innan säsongen fick ett abrupt slut i söndags.

Nu meddelar han att det inte blir några fler matcher i HV-tröjan, i alla fall för den här gången.

"Tack för denna tid! Lagkamrater, ledare, fans och personal! Ni har en stor plats i mitt hjärta, på återseende", skriver han på sitt eget Twitterkonto.

I vilken klubb Lias Andersson spelar nästa säsong är ännu inte klart.