Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lämnar J-Södra – för serierival

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Anton Andreasson lämnar J-Södra efter att mittfältarens kontrakt med klubben löpt ut. Nu uppges Andreasson vara klar för serierivalen Öster.

Anton Andreasson kom till J-Södra under sommaren 2017 på ett korttidskontrakt som förlängdes efter hösten.

Men efter att ha skadat sig redan i sin första tävlingsmatch för klubben har mittfältaren inte representerat J-Södra i vare sig allsvenskan eller superettan.

Nu står det också klart att Andreasson lämnar J-Södra efter att hans kontrakt gått ut 31 juli.

På sin hemsida skriver J-Södra att mittfältaren nu går vidare i karriären.

”I dialog har Jönköpings Södra och Anton Andreasson tillsammans kommit fram till att det bästa för bägge parter är den lösning som nu är klar för Anton”, skriver J-Södra på sin sajt.

I en intervju med Jnytt i förra veckan pratade mittfältaren om sin kontraktssituation.

– Jag och klubben har en dialog med varandra och vad den mynnar ut i får vi se, men vi har en bra dialog, sade Andreasson.

Andreasson spelade en halvlek när J-Södra besegrade Öster i en träningsmatch inför omstarten i superettan. Och inför matchen mot Helsingborg i söndags sade mittfältaren att han var redo för comeback.

– Jag känner mig 100 procent, absolut. Jag är riktigt spelsugen, att få spela tävlingsmatcher igen är något man har längtat efter under alla timmar i gymmet, sade Andreasson.

Uppges klar för rivalen

Kort efter att J-Södra meddelade att Andreassons kontrakt i förlängts publicerade Smålandsposten uppgifter på att mittfältaren ska vara klar för serierivalen Öster.

Andreasson ska bland annat ha spelat en U21-match med Växjölaget.