Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Landslagsspelare stannar i HV71

Artikel 42 av 45
SDHL 2019/2020
Visa alla artiklar

Flera tongivande spelare är redan klara för en fortsättning. Nu har även Michelle Löwenhielm och HV71 kommit överens om en kontraktsförlängning.

Michelle Löwenhielm, med rötterna i Stockholmstrakten, anslöt till HV71 för ett år sedan efter fem säsonger i Nordamerika. Den 25-åriga landslagscentern kom att bli en av de bärande spelarna och noterades för 17 mål och 22 målgivande framspelningar på 42 serie- och slutspelsmatcher.

Nu har hon bestämt sig för att fortsätta i Jönköpingsklubben.

– Det ska bli jättekul att fortsätta i HV71 som jag trivs väldigt bra i. Vi har en fantastisk säsong bakom oss och alla tjejerna känner nog en stor drivkraft i att ta det där guldet som var så nära förra året, säger Michelle Löwenhielm till klubbens webbplats.

Kontraktet gäller i ett år.

– Michelle är en jätteviktig tvåvägscenter för oss och en härlig personlighet som alltid sprider positiv energi i laget, säger Peter Ekelund, general manager i HV71.