Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Väg blockerades när släp lossnade

En långtradare tappade sitt släp på riksväg 26 och blockerade vägbanan. Incidenten påverkade trafiken i båda riktningarna och innebar långa köer förbi platsen.

Det var strax efter klockan 8 som trafikverket blev varse om händelsen och meddelade att släpet stod över vägbanan på väg 26, i höjd med Kattorp, mellan Ljungatorp och Bäckebo, söder om Mullsjö.

– Vi har precis blivit kontaktade i ärendet och har beordrat dit en bil. Jag vet inte mer än så om vad som har hänt, säger polisens presstalesperson Björn Öberg.

Incidenten ska ha inträffat vid ett vägbygge och släpet ska ha fastnat i ett räcke samt att draganordningen på lastbilen ska ha gått sönder. Polisen misstänker inte något brott och ingen person ska ha skadats.

Även räddningstjänst larmades till platsen. Strax efter klockan 9:30 var släpet bärgat och trafiken kunde flyta på som vanligt igen.

Vet du mer? Har du bild? Kontakta Jnytt