Enligt larmet ska olyckan ha skett cirka 500 meter efter Hedenstorpsrondellen. Det är oklart om någon har skadat och hur trafiken påverkas.

– Räddningstjänst och ambulans åkte till olyckan, men vi har lämnat över ärendet till polisen, säger räddningstjänstens ledningsoperatör.

Enligt polisen ska det röra sig om en mindre olycka.

Ingen skadad

– Det var en olycka av det lindrigare slaget. Det ska inte vara några bärgningsbehov eller läckage på platsen. Fordonen står i en parkeringsficka och förarna byter uppgifter med varandra. Det blir en fråga för försäkringsbolaget. Vi är fortfarande på platsen. Ingen ska vara skadad och det är ingen påverkan på trafiken, uppger Björn Öberg, polisens presstalesperson.

16:32 lämnade polisen platsen. Lastbilschauffören fick en ordningsbot för att ha orsakat olyckan.

Kökrock på väg 195

Klockan 16:13 kom det in ett nytt larm till SOS Alarm. Den här gången ska det handla om en olycka på väg 195, strax söder om korsningen med länsväg 685, i höjd med Tokeryds herrgård ungefär i höjd med Bymarken. Enligt larmet ska det röra sig om en kökrock. Räddningsstyrkor från Bankeryd och Jönköping larmades till platsen tillsammans med ambulans och polis.

Tre ska vara drabbade och två bilar ska vara inblandade i olyckan och det ska vara trångt att ta sig förbi platsen. Enligt Trafikverket är det stor påverkan på väg 26 från Klämmestorp till Trafikplats Månseryd i riktning mot Mariestad med anledning av olyckan och detta väntas pågå fram till och med klockan 17:30.

Bägge bilarna behövde bärgas från platsen men ingen fördes med ambulans till sjukhus. En fil var öppen för trafik, som rullade sakta förbi olycksplatsen.

Vet du mer? Har du bilder? Mejla Jnytt!