Annons

Annons

Annons

Jönköping

Lista: Vinnarna från Jönköpingsgalan



Två galor - en helg. Oscarsgalan i all ära men det var Jönköpingsgalan som gjorde veckoslutet minnesvärt för Jönköpingsborna.

Öppna bild i helskärmsläge

Jönköpingsgalan hyllar för nittonde året lokala organisationer och företag. Årets evenemang drog storpublik som fick njuta av underhållning i toppklass och prisutdelning till nio av de 27 nominerade.

Inbäddat innehåll

Nöjda företagare och gäster

Med 430 sittande gäster, livesändningar och röda mattan-entréer gjorde galan succé.

-Det var en stor glammig gala med en känsla av lokalpatriotism. Jag älskade att mat, konferencierer och artister var ifrån regionen och jag hade en mycket trevlig kväll. Stämningen gav verkligen anda av att vilja lyfta vår region, säger Frida Boklund, Regionchef Företagarna.

Annons

Annons

Samarbete

Bakom årets lyckade upplaga stod FC Gruppen, Evenstar och Hall Media men för att kunna arrangera en gala som Jönköpingsgalan krävs också sponsorer.

-Tack vare våra sponsorer Kvänum Kök, TMG Taberg, Coloreel, Jönköping University, Ahlström-Munksjö, Reach Consulting, Lindströms Bil och TROSS kunde vi leverera en fantastisk upplevelse för precis alla, säger Ulrika Glad, företagsmarknadschef på Hall Media.

Öppna bild i helskärmsläge

Annons

Annons

Starka konferencierer

-Det är en fantastisk känsla när månader av planering med så många inblandade äntligen faller på plats, säger Evelina Hjalmarsson, marknadsansvarig på FC Gruppen och projektledare för Jönköpingsgalan.

Kanske lite extra nöjd var hon med konferenciererna som höll igång publiken.

-Vi arrangörer vill rikta ett stort tack till galans nio prisutdelare och självklart årets lysande stjärnor till konferencierer, Rachel Mohlin och Thomas Tegnér, som ledde gästerna genom kvällen med bravur.

Livesändning

Det var inte bara de som var på plats som kunde njuta av festligheterna. Jnytt hade en unik livesändning som pågick under hela kvällen.

- Jnytt läsare har återigen visat att Jönköpingsgalan är ett av de populäraste evenemangen under året. Precis som förra året så spränger vi ”miljonvallen” då vi har mer än en miljon bildvisningar på bildspelen. De senaste åren har Jönköpingsgalan vuxit både när det gäller antalet gäster och kvalitén på de som uppträder på scenen. Grundkonceptet, att hylla och prisa våra lokala hjältar i en gala med mycket flärd, vackra kläder och god mat har dock hela tiden funnits där, säger Jnytts nyhetschef Donald Sandström.

Vinnarna: Hela listan

Årets digitala ledare: Magnus Kroon, Elkedjan

Årets event- och mötespris: Göran Carnander för SM Orientering 2018

Årets idrottsprestation: Cajsa Persson

Årets internationella utmanare: Svenska Lager SLAB AB

Årets goda kraft: Torpa Parkloppis

Årets turismpris: Skullaryd Älgpark

Årets innovation i Jönköpings län: Progressive Safety

Årets marknadsförare – Guldstickan: Work System

Årets initiativ: Kinnarps

Annons

Annons

Till toppen av sidan