Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Löftet: Här blir det skrattfest

Komiker som Johanna Wargell från Parlamentet och Johan Hurtig gästar Jönköping Underground Comedy Club den 12 april.

Den 12 april är det dags för Jönköping Underground Comedy Club på Sofiehof igen. Denna gång står Johanna Wagrell, Johan Hurtig, Birgita Klepke, Ellinor Johansson och nykomlingen Anton Eriksson på scenen.

JUCC är en etablerad comedy-klubb för såväl nybörjare som större komiker-stjärnor. Deras motto är en komisk bredd med spets och som alltid är öppna för den som vill ta första steget upp på scenen.

Sjukt modig tjej

- En sjukt modig tjej i publiken frågade om hon fick gå upp och köra ett set för att få en punkt avklarad på sin bucketlist. Det är precis så det ska vara hos oss, högt i tak och så skön stämning att varenda Jönköpingsbo också vill bli komiker, säger Carin Sollenberg, som startat och driver klubben i ett pressmeddelande.

Gästerna som kommer underhålla den 12 april är Johanna Wargell som är känd från tv-programmet Parlamentet, Johan Hurtig, känd från flera svenska poddar, Birgita Klepke, populär komiker runt om i landet, Ellinor Johansson som annars står på scen i Göteborg och Anton Eriksson som gjorde debut som komiker på JUCC i mars.