Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lovande spelare stannar i JIK

Moa Jakobsson, som inom kort tar studenten, väljer att bli kvar i Jönköping efter gymnasietiden och har förlängt sitt kontrakt med JIK.

På onsdagen meddelade Jönköpings IK att Västerviksfostrade Moa Jakobsson har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

"Med ett års SSL-erfarenhet, med sin fysik, speed och målfarlighet är vi säkra på att Moa kommer ta nästa kliv i sin karriär och bli en viktig kugge i laget kommande säsonger", skriver JIK i ett pressmeddelande.

– Vi är glada att Moa, som nu avslutar sin gymnasietid på Sanda, väljer att skriva på ett tvåårskontrakt med JIK, säger sportgruppens Niklas Claesson i en kommentar.

– Det känns såklart väldigt roligt och inspirerande att ha förlängt med JIK, en bra förening och ett fantastiskt lag som är svårt att inte trivas med. Jag ser fram emot nästa säsong och vad vi kan åstadkomma, säger Moa Jakobsson själv.