Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lyckad helg för JFK

Jönköpings Fältrittklubb anordnade i helgen en tvådagars lokal/regional hopptävling. Hästtävling lördagen och ponnytävling på söndagen.

Under helgen har 550 starter arrangerats. På söndagens ponnytävling var det också Welshmästerskap. JFKs hemmaryttare Julia Walltin tog hem segern. Många långväga ekipage kom för att delta.

Under helgen anordnades också klubbmästerskap och vann gjorde Linus Isaksson på häst och Ellinor Eckert ponny.Det blev många framgångar för hemmaryttarna. Amanda Isaksson slog till med vinst 125 cm. Malin Hegestrand lyckades i den högsta ponnyklassen ta en fin andraplacering. Felicia Kågefors Emilia Johansson Rebecka Wärnbring . Tävlingsledaren var mycket nöjd med klubbens medlemmar och att de lyckats fixa en helg med så mycket starter. Helgen var dessutom första gången JFK arrangerat denna tävling.

Läsarnyhet