Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man allvarligt skadad efter misshandel - rubriceras som mordförsök

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Under tisdagseftermiddagen larmades polisen om en pågående misshandel i Gislaved. En man fick föras till sjukhus efter att ha blivit misshandlad med ett tillhygge. Den misstänkta mannen blev senare anhållen av åklagare och händelsen rubriceras som mordförsök. Detta rapporterar P4 Jönköping.

På tisdagseftermiddagen blev en man i 35-årsåldern misshandlad av en man i 55-årsåldern. Ett tillhygge ska ha använts vid händelsen och den misshandlade mannen blev allvarligt skadad och fick föras till sjukhus.

Händelsen ska ha skett i centrala Gislaved och den misstänkta mannen kunde gripas. Misshandeln var så grov att den rubriceras som försök till mord. Polisen var på plats under tisdagseftermiddagen för att säkra spår och förhöra vittnen.

Senare på tisdagen anhölls den misstänkta mannen av åklagare. En jouråklagare beslutade att mannen skulle anhållas efter ett första förhör.