Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man anhållen i natt – misstänkt för misshandel

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Vid 00.40 natten till söndag fick polisen samtal om att en misshandel skulle ha inträffat i Bankeryd. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som inträffat.

När polisen kom till platsen fanns där en kvinna i 55-årsåldern som hade blivit utsatt för misshandel av en man hon har en relation med.

Mannen, som också är i 55-årsåldern, fanns på plats och kunde misstänkas för brottet. Han greps misstänkt för misshandel och fördes till polisstationen för förhör. Efter att förhöret hade hållits beslutade en jouråklagare att anhålla den misstänkte mannen.

– Han är på sannolika skäl misstänkt, som är den högre graden av misstanke, anhållen för misshandel i relation, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.

Den drabbade kvinnan togs om hand av ambulans och fördes till sjukhus.

– Hon hade kraftig smärta och efter slag eller sparkar över revbenen och sårskador i ansiktet så hon fick följa med in till sjukhuset. Skadorna ska inte ha varit livshotande, säger Thomas Agnevik.