Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man blev av med örat i misshandel

Det var grannar som tillkallade polis efter att ha hört höga ljud från en lägenhet i Mullsjö. När polisen kom dit hittade de en man skadats så illa att han blivit av med en bit av sitt öra.

En annan man i 60-årsåldern greps på måndagskvällen misstänkt för grov misshandel. Den skadade mannen, som är i 45-årsåldern och som blivit av med en bit av sitt öra, fick föras till sjukhus i ambulans.

– Hur det hela har gått till vet vi inte i nuläget, säger Åsa Willsund presstalesperson vid polisen region Öst, i en tidig kontakt.

– I lägenheten befann sig också en tredje person som inte ska ha varit inblandad i bråket, en kvinna i 45-årsåldern, som fick följa med för provtagning då hon misstänks för narkotikabrott.

På tisdagsmorgonen fattade en åklagare beslut om att anhålla den gripne mannen.

– Det har bara hållits korta förhör med de inblandade eftersom det var en del berusning. Därför har vi fått fram väldigt lite om händelsen och hur det gick till. Men de kommer att höras mer ingående när de har nyktrat till, säger Åsa Willsund.