Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man rånad – blev rispad med kniv

En man ska ha blivit knivrånad av tre-fyra okända personer natten till söndagen. I samband med rånet ska mannen ha blivit rispad i ansiktet med kniven.

Det var klockan 02.05 natten till söndagen som en man, född 1995, ringde in till polisen och berättade att han blivit utsatt för ett personrån vid Ica Supermarket på Sjöåkravägen i Bankeryd.

– Han uppgav att det varit tre-fyra personer som rånat honom och att en av dem ska ha haft en kniv. Han ska ha blivit rispad i ansiktet med kniven. Det är lite oklart vad rånarna kom över. Jag är lite osäker om det var en plånbok eller en mobil, men de ska i alla fall ha fått med sig mannens ägodelar, berättar Mariana Persson, polisens vakthavande befäl.

Yngre gärningspersoner

Den drabbade mannen ska ha fått skjuts till sjukhuset av polisen och ska där ha plåstrats om. Det finns i nuläget inga misstänkta personer.

– Det enda mannen har uppgett är att rånarna ska ha varit yngre. Det är ju alltid relativt vad man menar med yngre, men man får väl tolka det som att de varit yngre än vad han är. Vår uppfattning är att mannen varit ensam när han mött rånarna och att han inte ska ha haft sällskap av någon annan, säger Mariana Persson, som uppger att natten i övrigt varit lugn för polisen i Jönköpingstrakten.