Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man dog – hittades skadad

Vid halv elva på fredagskvällen fick polisen uppgifter om att räddningstjänsten hade anträffat en svårt skadad man utomhus i Hestra. Mannen fördes till sjukhus med ambulans, men avled senare av sina skador. Polisen har nu inlett en förundersökning om mord.

Det var räddningstjänsten som ringde polisen efter att de träffat på en svårt skadad man i Hestra. Mannen fördes med ambulans till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda och mannen avled av sina skador. Mannen identifierades under natten, och var i 50-årsåldern. Vad som orsakat mannens död är oklart.

Polisen har inlett en förundersökning om mord, men kan inte utesluta att det rör sig om en olyckshändelse. Platsen är avspärrad för kriminalteknisk undersökning.

– Vi har för avsikt att fortsätta med den tekniska undersökningen i dagsljus, säger polisens presstalesperson Björn Öberg på lördagsmorgonen.

Polisen har under natten arbetat för att bringa klarhet i vad som hänt. Det finns ingen frihetsberövad eller misstänkt i nuläget.