Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man misshandlad – ingen misstänkt

En man i 25-årsåldern ska ha blivit misshandlad och fått sårskador på kroppen natten till torsdagen. Polisen har i nuläget ingen misstänkt för brottet.

Det var klockan 00:05 natten till torsdagen som polisen fick in samtal om att en person blivit misshandlad på en adress i Jönköping. Mannen som ska ha blivit misshandlad ska efteråt ha sökt sjukhusvård för sina skador.

Polisen har påbörjat en utredning om misshandel och inledningsvis finns ingen misstänkt. Det är oklart hur misshandeln har gått till.

– Jag vet inte exakt var misshandeln har skett. Jag vet bara att det stått Ryhov i rapporten eftersom patrullen åkte dit då mannen förts till Länssjukhuset Ryhov. Det är mycket oklarheter i det här ärendet och så vitt jag vet har vi ingen misstänkt ännu, berättar Thomas Agnevik, polisens presstalesperson.