Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man gripen – misstänks ha misshandlat kvinna

En man ska ha slagit en kvinna i en bostad, varpå han flydde från platsen. En stund senare kunde polisen lokalisera mannen som då greps. Nu har en anmälan om misshandel upprättats.

Det var vid 13.35-tiden under torsdagen som polis larmades till en bostad på Råslätt. Detta efter att ett larm inkommit om en misshandel i bostad, där en man misstänks ha slagit en kvinna.

När polispatrullen anlände till adressen påträffades kvinnan, men mannen hade då lämnat bostaden. Kort därefter kunde polisen lokalisera och gripa mannen. Mannen, som är i 40-årsåldern, är nu misstänkt för misshandel.

Förekom några tillhyggen?

– Det är ingen information som jag har fått till mig. Kvinnan behövde inte föras till sjukhus, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen.

Hur gick gripandet till?

– Vi kunde lokalisera honom hyfsat nära bostaden. Vad jag vet ska han inte gjort motstånd vid gripandet, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen.

Kvinnan ska inte ha skadats så att hon behövde föras till sjukhus med hjälp av ambulans.