Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man misshandlade kvinnor på krog – slog flera knytnävsslag i ansiktet

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En man i 25-årsåldern misstänks för två fall av misshandel på en krog i centrala Jönköping. Bland annat ska han ha slagit en kvinna i ansiktet flera gånger med knytnävsslag.

Händelserna ägde rum i februari, på en krog på Väster i Jönköping. Mannen, som är hemmahörande i Jönköping, åtalas för två fall av misshandel under kvällen.

Enligt stämningsansökan slog han en ung kvinna flera gånger i ansiktet med knytnävsslag. Kvinnan orsakades svullnad, smärta och ömhet på grund av misshandeln. Hon yrkar nu på skadestånd av mannen, om drygt 10.000 kronor. Mannen förnekar brottet.

Ytterligare en ung kvinna ska ha utsatts för misshandel av mannen vid samma tillfälle. Mannen ska ha riktat två slag mot hennes huvud, vilket ledde till smärta, svullnad och ömhet. Mannen erkänner att han slagit kvinnan en gång med öppen hand.

Flera personer blev vittnen till händelserna.