Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man skadad – tiotal inblandade i bråk

En man född 1997 ska ha blivit misshandlad natten till söndagen. Totalt ska ett tiotal personer varit inblandade i bråket. En man född 1985 har gripits av polisen och misstänks nu för misshandel.

Det var vid tvåtiden natten till söndagen som polisen larmades till Trädgårdsgatan i centrala Jönköping med anledning av ett större bråk. Ett tiotal personer ska ha börjat bråka på gatan och polisen körde dit med två patruller.

– När vi kom dit kunde vittne berätta vem som varit drivande i bråket och vi grep den här mannen, som är misstänkt för misshandel av en annan man. Det ska handla om sparkar och slag mot både ansiktet och resten av kroppen. Inga tillhyggen ska ha använts, men den drabbade mannen var blåslagen i framför allt ansiktet, uppger Tor Sevelius, polisens vakthavande befäl på polisregion öst.

Var berusade

Varken den misshandlade mannen eller någon annan i sällskapet ska ha behövt föras till sjukhus.

– Det ska ha varit alkohol inblandat. De inblandade var berusade i varierande skalor. Det hela ska också ha skett i samband med krogstängningen, berättar Tor Sevelius, som uppger att natten till söndagen i övrigt har varit relativt lugn i Jönköpingstrakten.