Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tunga beskeden inför matchen

 
SHL 2018/19
Visa alla artiklar

Varken Anton Bengtsson eller Oscar Sundh kom till spel i lördagseftermiddagens match mot Färjestad. Dessutom tvingades Christoffer Persson bryta matchen.

HV71 meddelade, via sitt officiella Twitterkonto, att Anton Bengtsson är sjuk och att Oscar Sundh är skadad. Det betyder att duon missade den femte kvartsfinalen mot Färjestad.

"Han (Sundh) är skadad, men vi kommenterar inte skadorna mer än så", skriver sjukgymnasten Andreas Frostemark i ett sms till Jnytt.

I deras frånvaro gick Sebastian Wännström in i kedjan med Joakim Andersson och Mattias Tedenby medan Max Wennlund var uppsatt som extraforward.

HV71 drabbades av ett avbräck under matchen eftersom Christoffer Persson tvingades kliva av sedan han fått ta emot en tackling av Ilari Melart. Persson kom inte tillbaka i spel och bortalaget fick efter det gå runt på sex backar.

Färjestad vann matchen med 3-2 och leder nu med 3-2 i matcher. På måndag vänder den här kvartsfinalserien tillbaka till Jönköping.

Läs även: