Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mästarna nästa för J-Södras stjärna?

 
Superettan 2019
Visa alla artiklar

De nyblivna svenska mästarna Djurgården visar intresse för Jönköpings Södras mittfältare Amir-Al Ammari. Det rapporterar FotbollDirekt.se.

Amir Al-Ammari, med IFK Öxnehaga som moderklubb, kom till Jönköpings Södra inför säsongen 2018. 22-åringen har dessutom hunnit representera Husqvarna FF, varit ungdomsproffs i Bröndby och spelat landskamper med Sveriges U19-landslag och Iraks U23-landslag.

Nu uppger sajten FotbollDirekt.se att Djurgården visar intresse för Al-Ammari.

– Vi har inget bud från Djurgården ännu i alla fall, men vi kommer att lyssna om det kommer, säger J-Södras sportchef Andreas Jankevics till FotbollDirekt.se.

Den här säsongen spelade Al-Ammari från start i samtliga 30 matcher i superettan, gjorde sju mål, spelade fram till tre och hade en viktig roll på mittfältet. Hans kontrakt med J-Södra sträcker sig över 2020 års säsong.

– Jag är inte förvånad över att han uppmärksammas av större klubbar. Konstigt vore annars. Det ska man göra om man tar så stora steg som han har gjort, säger Andreas Jankevics.

– Vi får se vad som händer. Det hänger mycket på vad han själv vill och om som exempelvis Djurgården kommer med ett bud så ska vi lyssna.