Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om J-Södra

MISSA INTE: J-Södra ställs mot allsvenskt motstånd – JP/Jnytt sänder live • Så blir du pluskund

På onsdag ställs J-Södra mot allsvenskt motstånd. Vi livesänder lagets möte med Varbergs Bois på JP.se och Jnytt.se.

Frank Petterssons och Fredric Fendrichs J-Södra ställs på onsdagen mot Varberg. Foto: Axel Boberg/Bildbyrån och Per Danielsson / TT
Öppna bild i helskärmsläge

Annons

TV: Se J-Södras möte mot allsvenska Varberg – följ direktsändningen här!

FOTNOT: Så blir du kund för att se matchen. Läs mer om våra nyhetspaket här!

Annons

Annons

Jönköpings Södras uppladdning inför superettansäsongen 2021 fortsätter. Hittills har laget hunnit spela tre träningsmatcher och i dessa har det blivit en 0–1-förlust mot Lindome, en 2–0-seger mot Norrby och senast en 1–0-seger mot IFK Värnamo.

På onsdagseftermiddagen är det dags för J-Södra att spela match igen – den här gången mot allsvenskt motstånd. Jönköpingslaget ska nämligen träningsspela mot ett Varbergs Bois som slutade på elfte plats i den allsvenska tabellen 2020. Matchen kommer att spelas på Håstens IP i Varberg.

I Varbergs trupp finns numera Simon Karlsson Adjei, som i fjol representerade Jönköpingsklubben Assyriska IK och som då sköt mäktiga 25 mål i den södra ettan. Även den förre J-Södraspelaren Anton Liljenbäck återfinns i Varbergs lag.

Sändningen från onsdagens match mellan J-Södra och Varberg drar igång klockan 13.50 och matchen sparkas sedan igång klockan 14.00. Du som är pluskund kommer att kunna följa matchen live.

– Jätteroligt att vi kan erbjuda våra läsare att få följa med i J-Södras uppladdning inför den kommande säsongen i superettan. Det ska bli kul att se onsdagens match, där J-Södra kommer att få mäta sina krafter med ett lag från allsvenskan, säger JP/Jnytts sportredaktör Donald Sandström.

Annons

Frank Petterssons och Fredric Fendrichs J-Södra ställs på onsdagen mot Varberg. Foto: Axel Boberg/Bildbyrån
Öppna bild i helskärmsläge

Annons

Annons

Till toppen av sidan