Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittbacken redo för comeback

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Joakim Karlsson klev av skadad när Jönköpings Södra spelade mot Öster den 22 april. När laget på måndagen åker till Skåne för bortamatch mot Helsingborgs IF finns mittbacken med i truppen.

Joakim Karlsson ådrog sig en vadskada när J-Södra förlorade mot Öster i april. Han har tränat fullt med laget sedan en tid tillbaka och när J-Södra möter Helsingborg är han med i matchtruppen. I videoklippet ger han sin syn på matchen som kommer.

"Bra med konkurrens"

Med 29-åringen frisk är det nu hård konkurrens om mittbackspositionerna i laget.

- Det är väl bra med konkurrens, sen behöver det alltid finnas en balans på de olika positionerna i en trupp. Som det sett ut nu har vi haft en bra balans och vi är nöjda som det ser ut nu, säger huvudtränare Stefan Jörgensen.

Laget får dock fortsatt klara sig utan spelare som Erik Moberg, Fredric Fendrich och Fredrik Olsson.

- Jag har inte hunnit stämma av med det medicinska teamet, men efter matchen mot Helsingborg har vi en vecka till nästa match och då kan det hinna hända en del, Olsson och Fidde är väl de som kanske kan vara aktuella, utan att jag har stämt av med teamet, säger Jörgensen.