Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nattsvart när Dalen föll stort

En bra första period. Resten kan HC Dalen glömma.

Det blev en svidande förlust för HC Dalen när man mötte Borås på bortaplan i hockeyettan under lördagen.

Dalen, som redan var borta från chanserna att knipa en plats bland de fyra främsta, hade svårt få spelet att stämma och det märktes att det inte stod speciellt mycket på spel för gästerna.

Visserligen började det helt okej i den första perioden. Borås inledde visserligen med att göra 1-0 efter knappt tio minuter, men när Dalen kvitterade till 1-1 bara två minuter senare genom Joakim Stjern Svensson sedan Viktor Näslund och Erik Glimberg svarat för förarbetet, såg det bättre ut.

Glädjen tog dock slut helt och hållet efter det när Borås gick fram till 3-1 i den andra perioden, och sedan direkt gjorde 4-1 och 5-1 i den tredje perioden innan 6-1 kom i slutet.

Matchen var stökig med många slagsmål. Dalen åkte på hela nio tvåminutersutvisningar och ett matchstraff på lånet från HV71 J 20, Jaeden Martin. Även Borås fick ett matchstraff i samma situation för slagsmål när Mark Corbett skickades av banan.

Tre omgångar återstår för Dalen i hockeyettan.