Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nöjesminuten nu även på Jnytt

Har du koll på vad som händer i nöjesväg? Om inte, så är chanserna goda att du får både tips och möjlighet att planera vad som är på gång.

Nu inleder nämligen Jnytt och Citykoll ett samarbete som ska mynna ut i att man kan planera festligheter, nöjen och vad som händer i de olika eventlokalerna.

- Det finns ofantligt mycket att se, höra och uppleva i den här kommunen. Varje vecka och helg är det uppträdanden och upplevelser i alla dess former. Tidigare har det varit ett problem att få reda på var och när allt händer, men tack vare det här samarbetet med Citykoll så kan vi erbjuda alla våra läsare vad som är på gång, säger Donald Sandström, nyhetschef på Jnytt.

Till en början kommer Jnytt att presentera ”Nöjesminuten”, både på sajten och på Facebook, där vi tipsar om vad som händer under helgen. Men framöver kommer samarbetet att utvecklas och utökas ytterligare

Vinnarna är läsarna

- Jnytt och Citykoll kommer bli en plattform där man enkelt kommer se vad som är på gång. Och vinnarna är våra läsare.

Tina Gardestrand, vd på Citykoll, säger:

– Det är så himla roligt att man får den här kombinationen av det som händer. Det handlar om nyheterna inom event och nöje tillsammans med alla övriga nyheter.

- Samhället behöver verkligen kultur för att fungera lika mycket som allt det andra och det kommer vi att göra så bra tillsammans, säger Tina Gardestrand.

Jnytts reporter Rebecca Staf var med och spelade in det första samarbetsavsnittet av ”Nöjesminuten”.

- Jättekul att få vara med om detta. Jag hoppas att läsarna också tycker att det är en kul grej.

- Fast lite pirrigt var det att stå framför kameran, haha...

Klicka här för att se filmen i appen!