Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sista chansen - nominera din vinnare

 
Jönköpingsgalan 2018
Visa alla artiklar

Den 21 april är det återigen dags för Jönköpingsgalan. Då delar Jnytt ut folkets pris Årets idrottsprestation. Det är nu dags för er läsare att nominera, vem tycker ni gjorde 2017 års bästa idrottsprestation?

Vinnare av Årets Idrottsprestation 2017 var Diana Halldén som 2016 vann VM i ju jutsu. Hon fick flest röster från Jnytts läsare och i april förra året fick hon motta priset på Jönköpingsgalan.

Nu är det dags igen, det är ni läsare som nu får nominera vem ni tycker står för 2017 års bästa idrottsprestation. Och det är kanske inte helt lätt att välja, för det gjordes många fina prestationer förra året. Man kan naturligtvis nominera så många man vill. det kan vara lag, föreningar eller enskilda prestationer.

Läs sportkrönikan över 2017 här

Nomineringsprosessen kommer att pågå några veckor innan det sedan är dags för omröstning och på Jönköpingsgalan den 21 april koras vinnaren.

Skicka in din nominering här