Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Unika lyxvillan säljs: ”Något extra”

Nu kan du slå till på en lyxvilla på Egnahem i Huskvarna med utsikt över hela södra Vätterbygden. Utgångspriset? Nio miljoner kronor. – Det finns inte många sådana här fastigheter i kommunen, säger mäklare Daniel Jönsson.

Bostadsannonsen ligger än så länge bland objekt som inom kort kommer att bli till salu.

– Det låter kanske som en mäklarklyscha, men den här villan har ett av Huskvarnas absolut bästa lägen med en fantastisk utsikt. Man har hela Södra Vätterbygden vid sina fötter när man står i vardagsrummet, säger ansvarig mäklare Daniel Jönsson på Skandiamäklarna.

”Inget har lämnats åt slumpen”

Det arkitektritade huset, signerat Gert Wingårdh, byggdes 2015.

– Det här är ett påkostat objekt med stilsäker exteriör och exklusiva materialval både utvändigt och invändigt. Inget har lämnats åt slumpen. Det finns inte en lampknapp som sitter fel, säger Jönsson.

Villan omfattar 200 kvadratmeter och är belägen på Egnahem i Huskvarna. För nio miljoner får man bland annat sex rum, varav fyra är sovrum, samt en tomtarea på 890 kvadratmeter.

Utvändigt finns både altan och balkong som följer solen till sena kvällar. Invändigt finner man på entréplan bland annat ett allrum med braskamin, tre sovrum, badrum och tvättstuga. Övervåningen består av sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum och ett sovrum. Huset är byggt i souterräng.

Hur känns det som fastighetsmäklare att sälja ett hus som detta?

– Alla hus är jätteroliga att få sälja, men det här huset är såklart något extra, säger Jönsson.

Hur ser kundunderlaget ut?

– Det finns givetvis inte hundra köpare till en sådan här villa. Men ett antal familjer har redan hört av sig och visat intresse, trots att huset inte ligger ute till försäljning än, säger Jönsson.

Varför säljer de nuvarande ägarna?

– De säljer av privata skäl. Mer än så kan jag därför inte säga.

Det kommer endast hållas privata visningar av villan.