Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu ska det bli standup på Harrys

Harrys gör en nysatsning på standup. Den 17 mars är den första av tre kvällar med satsning på humor under våren. - Jag tror detta ligger i tiden, säger Jon Espeset.

Harrys tar sats och siktar på humorfester i Jönköping. Hasse Brontén, Anna-Lena Bergelin och Peter Wahlbeck finns bland de bokade komikerna.

- För 15 år sedan hade vi stand up. Då hade vi en känd och en mindre känd och en från Småland. Det var alltid tre komiker på plats, säger Espeset och berättar om den nya satsningen.

- Jag vill ha aktiviteter här hela tiden. Nu är det två veckor kvar på krogshowen så nu testar vi detta och jag tror det ligger i tiden.

Inleder med tre kvällar

Det kommer arrangeras tre humorkvällar under våren. Den första är den 17 mars, och efter den sista föreställningen som hålls den 11 maj är det oklart om det blir någon fortsättning.

- Vi jobbar långsiktigt, om detta går bra kommer jag boka upp mer längre fram. Vi kommer erbjuda både platser i baren och vip-platser med supé under kvällarna.

Har du någon komiker du verkligen vill få hit?

- Johan Glans, han jagar vi. Vi väntar på ett svar från hans management och vill ha ett datum med honom så fort det går. Vi har slängt ut många förfrågningar till komiker.