Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu syns Tenhultsbon på tv

I morgon, fredag, börjar årets julkalender och en som definitivt kommer att följa den är Tenhultsbon Ceasar Augustsson, elva år, som i år har fått en roll i julkalendern. – Jag vet inte hur jag kommer att reagera när jag ser mig själv, berättar han.

I årets julkalender ”Jakten på tidskristallen” spelar Ceasar Augustsson en klasskamrat till huvudrollen Lima. Årets julkalender handlar om tre barn som går på en skola för barn med unika egenskaper. Plötsligt stannar tiden dagen innan julafton och barnen är världens sista hopp.

Ceasar Augustsson syns i avsnitt ett och 16, så den som vill få en skymt av Tenhultsbon bör med andra ord vara lite extra uppmärksamma i fredagens avsnitt. I fredagens avsnitt ska han synas då han sitter på främre raden i klassrummet.

”Kommer titta”

Enligt hans mamma är han lite nervös inför premiären i tv. Men samtidigt säger elvaåringen att det också känns bra.

– Jag har ingen aning om hur mycket jag kommer att synas i tv. Klasskompisarna vet om att jag ska vara med och flera har sagt att de kommer att titta, berättar han.

Ceasar Augustsson brukar följa julkalendern vanligtvis också och han beskriver årets kalender som spännande och bra. Att se sig själv i julkalendern blir förstås en helt ny erfarenhet...

Missa inte att kolla in tv-klippet från Jnytts tidigare intervju med Ceasar Augustsson om hans medverkan i julkalendern.