Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HV-backen tvingades bryta

 
SHL 2018/19
Visa alla artiklar

KARLSTAD. Alexander Ytterell åkte på en tuff tackling mot sargen i den första perioden och tvingades kliva av matchen. Efter matchen var han tystlåten om skadan.

Alexander Ytterell fanns inte med i avbytarbåset i period två och tre. HV-backen tvingades kliva av efter att han dundrat in i sargen i den första perioden.

Detta i samband med en tackling. Men efter matchen var Ytterell tystlåten och ville inte säga var smällen hade tagit.

Hur är läget?

– Det är lugnt.

Vad säger du om tacklingen?

– Jag har inte sett den i efterhand, men det blev ingen utvisning så jag antar att den var regelrätt.

Hur känns det nu?

– Jävligt gött. Det blev ju vinst, nu packar vi in i bussen och åker hem.

Han uppger att det har genomförts en första koll, men vill inte säga mer än så. Då var han desto mer pratglad om matchen som sådan.

– Det är slutspel och det smäller med mycket tuffa närkamper och två lag som vill otroligt mycket och spelat jämnt hela säsongen och idag med. Det var en otroligt tight match och tillfälligheter som avgjorde, så kommer det vara hela serien.

Huruvida smällen stoppar Ytterell från spel i söndagens match återstår att se. Christoffer Persson har tränat för fullt ett par veckor och är såklart högaktuell för spel om Ytterell missar nästa kvartsfinal.