Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södras styrelse – nya namn föreslås

 
Superettan 2019
Visa alla artiklar

Två nya namn föreslås till Jönköpings Södras styrelse. Däremot ställer Mats Tidstrand upp för omval som ordförande.

På onsdagen presenterade valberedningen sina förslag till styrelse i J-Södra för verksamhetsåret 2020. Det står klart att Mats Tidstrand, som varit ordförande sedan november 2016, föreslås bli omvald i ytterligare ett år.

Däremot blir det förändringar i styrelsen eftersom både Per Gerleman och Pernilla Westerberg har avböjt omval. I stället föreslås Olle Jerdmyr Steen och Fredrik Ståhl att väljas in som nya ledamöter.

30-årige Jerdmyr Steen arbetar som advokat och har tidigare spelat ungdomsfotboll i J-Södra. De senaste åren har han hjälpt föreningen i juridiska frågeställningar. 48-årige Ståhl var klubbchef i J-Södra mellan 2017 och 2019 men jobbar numera som försäljningschef på Holmgrens Bil.

Vetton Gramozi, som sitter i styrelsen, föreslås bli omvald i två år. Daniel Axelsson, Bo Blym och Peter Carlsson har ett år kvar på sina mandat.

J-Södra håller sitt årsmöte onsdag 11 mars.