Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt medaljregn över JSS

JSS lovande simhoppare Meja Palmér fortsätter att leverera.

När Jönköpings simsällskap i helgen arrangerande det årliga Julklasshoppet på Rosenlundsbadet plockade simhopparen hem fyra guldmedaljer.

Palmér var så sent som förra helgen i norska Bergen där hon tävlade med det svenska landslaget i Nordiska mästerskapen.

Guldmedaljerna hämtades hem i flickornas c-serie på 1 meter, 3 meter, höga hopp och synchro där hon tävlade tillsammans med Klara Stjärnström från Malmö.

Emma Gullstrand coachade Palmér under hela helgen.

I helgen hölls det årliga Julklappshoppet på Rosenlundsbadet som JSS arrangerar där 140 simhoppare från olika klubbar runt om i Sverige och Danmark gjorde upp om åtskilliga medaljer.

Elly Ekebäck vann brons i flickor d på 3 meter.

Tävlingen hölls på ett julpyntat Rosenlundsbadet där huvudtränare Bo Sjögren dessutom blev uppvaktad med sång från deltagarna samtidigt som han tillsammans med JSS-ungdomarna delade ut julklappar till alla deltagare. Sjögren fyllde 63 år.

Medaljer på USM

I helgen avgjordes den sista dagen av USM.

Från JSS plockade Annie Hegmegi hem en rad medaljer.

JSS-simmaren vann SM på 200 meter ryggsim, slutade tvåa på 400 meter medley och knep en bronspeng på 100 meter fjärilsim.

Totalt slutade JSS på femte plats i klubbstriden .