Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Placeras i ÖFK – klubben dementerar

Östersunds FK riskerar att tappa sin tränare Ian Burchnall, det uppger Östersunds Posten. Samma tidning skriver att Andreas Brännström är en av kandidaterna som kan ersätta engelsmannen.

Det har florerat en hel del rykten kring Andreas Brännström under hösten. Men huvudpersonen själv har varit tydlig med att han blir kvar i Jönköpings Södra.

– Ja, det kommer jag, sa han till Jnytt efter säsongsavslutningen mot Brommapojkarna.

– Det är alltid massa rykten. Jag lyssnar inte på dem och kan inte hålla ordning på alla bitar, fortsatte han angående ryktena.

Nu skriver Östersunds Posten att Östersunds FK kan komma att tappa sin tränare Ian Burchnall, som enligt ÖP ska tränaren förhandla med Carlisle United.

Tidningen skriver att ÖFK har siktat in sig på Andreas Brännström en ersättare till Burchnall.

– Jag har pratat med Lennart Ivarsson och han dementerar dessa uppgifter å det kraftigaste. Vi har inte pratat med någon annan tränare. Det är jag 100 procent säker på. Det finns inte, säger Niclas Lidström, pressansvarig i klubben, till Östersunds Posten.