Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oops "Kolan" glömdes bort

 
SHL 2017/18
Visa alla artiklar

HV71 besegrade Karlskrona med 3–2 efter straffar. Efter matchen glömde Karlskrona dessutom kvar två före detta HV-spelare i arenan. – Det var någon på nedre plan i bussen som hade jävligt bråttom hem, skrattar Mattias "Kolan" Karlsson när han berättar om händelsen.

Mattias Karlsson hade fyra bra säsonger i HV71 innan det att han lämnade klubben för att testa lyckan i KHL och Severstal Cherepovets. Efter en säsong där så är han nu inne på sin andra säsong i Karlskrona.

I går var han åter i Kinnarps Arena för att möta sin gamla klubb.

Och det verkar som att det var ett kärvänligt besök – så kärvänligt att hans lagkamrater inte tyckte att han behövda följa med hem till Blekinge igen.

För efter matchen så blev "Kolan" lämnad i Jönköping.

– Det var någon på nedre plan i bussen som hade jävligt bråttom hem, jag och Joseph (Jonsson, också han med förflutet i HV71) var på väg ner för trappen från restaurang när det var två minuter kvar innan bussen skulle gå, då ser vi från fönstren att bussen börjar rulla.

Vad tänkte du då?

– Ja, inte trodde vi att bussen skulle åka! Men när vi kom ut så var bussen i rondellen mot E4:an.

– Vi fick ringa och fråga om det var okej att vi följde med hem, haha.

I morgon möter Karlskrona Linköping på hemmais.