Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ordningsvakt biten - fördes till sjukhus

Under natten till lördagen blev en ordningsvakt biten i fingret när det uppstod ett bråk på Tändsticksområdet. Ordningsvakten fick åka till sjukhuset.

Vid ett hanterade flera polispatruller ett bråk vid Tändsticksområdet i Jönköping och i samband med bråket blev en ordningsvakt biten i fingret.

- Det var krogrelaterat, och polisen fick köra ordningsvakten till sjukhus, säger polisens presstalesperson Björn Öberg.

Det är oklart om hur många som var inblandade i bråket men två män blev misstänkta för våld mot tjänsteman. De är i 25- respektive 45-årsåldern och en av dem blev omhändertagen.

Två anhållna för narkotikabrott

Tidigare på kvällen, runt 23-tiden stoppades två män för kontroll eftersom de verkade vara narkotikapåverkade. Männen, som är i 20-årsåldern, tog med för provtagning och misstänktes först för ringa narkotikabrott. Senare genomförde polisen en husrannsakan i männens bostäder och där hittades det mer narkotika. Båda männen greps, misstänkta för narkotikabrott och under natten har en åklagare beslutat att de båda ska anhållas.