GP-tävlingar i Bolzano
Daniella svarade för en väldigt fin insats på 3 m svikthopp. Hon tog sig vidare till en av två semifinaler och var där ytterst nära att komma till slutfinal. 271 p och knappa sex p till finalplats. En 2½ Mollbergare som rullade något över annars en väldigt stabil hoppning inklusive 3½ framåt i pik
Daniella avslutade dessutom GP-tävlingarna genom att tillsammans med Vinko Paradzik knipa bronsmedaljen på mixtävlingen från 3 m svikthopp. Canadas team vann med 289.26 före Italien med 276.30 och Nero/Paradzik med 261.00.
Ett gott genrep inför kommande VM i Kazan om några veckor. Nu väntar lite träning på hemmaplan och sedan i Stockholm innan det är dags för årets stora mål.

IYDM
Torsdag
Emma hoppade under den första tävlingsdagen syncro med Bofors Sarah Petersen. Tjejerna hoppade fint, inga missade hopp även om syncropoängen behövde vara något högre för att de skulle kunna nå medalj. Emma fick med sig en fin fjärdeplats från grenen där poängen blev 194,34.
Fredag
Emma var igång även under fredagen och det var dags för B-flickorna att hoppa 3m. En bra och stabil tävling utan igentliga missar gav henne sammanlagt 314,10 p och en fin fjärdeplats.
Max Burman skulle under fredagen ha inlett sina tävlingar men på grund av en skada som skedde under träning kommer han inte att ställa upp i någon gren alls i helgen.
Lördag
Under lördagen var Emma i vattnet igen och denna gången var det dags för B-flickorna att hoppa höga hopp. Emma inledde fint men avslutande hoppet blev inte riktigt på den höga nivå som de övriga hoppen. Trots det avslutande hoppet blev den sammanlagde poängen för henne 270,65 p vilket gav henne silvermedaljen i grenen!
Söndag
Sista tävlingsdagen var det dags för Emma och resterande B-flickor att hoppa 1 m. Emma stod för en bra insats sånär som på två lite sämre valfria hopp. Men sista hoppet, en jättefin en och en halv tyska i pik räddade henne och gav 50,40 p. Den sammanlagda poängen efter de åtta rundorna blev 299,45 p. Det gav henne bronsmedaljen i grenen och det var endast åtta poäng upp till silvret!
Efter den sista grenen visade det sig också att Sverige hade gjort riktigt bra ifrån sig generellt under tävlingsdagarna när de svenska hopparna vann nationstävlingen.