Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mopedist förd till sjukhus efter olycka

En personbil och en moped kolliderade i centrala Jönköping under tisdagskvällen. Mopedisten fick föras till sjukhus med hjälp av ambulans.

Vid 20-tiden under tisdagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till Gröna gatan i Jönköping efter att en personbil och en moped hade kolliderat.

– Det är en personbil och moped som har varit involverade i en olycka, en förare behövde följa med sjukhus, säger räddningstjänstens ledningsoperatör.

Enligt polisen var det mopedisten som behövde föras till sjukhus med hjälp av ambulans. Skadeläget är i nuläget okänt.

– Det första informationen vi har fått är att mopedisten är skadad. Sjukvårdare på plats har stabiliserat mopedistens nacke med hjälp av en nackkrage, säger Thomas Agnevik, presstalesperson vid polisen.

Det finns i nuläget inga uppgifter om hur olyckan ska ha gått till. Polisen har upprättat en utredning, men det finns inledningsvis inte någon brottsmisstanke.