Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Plattmatch av Stars: "Oacceptabelt"

Wetterbygden Stars är förvisso redan klara för slutspel, men grundserien är inte över. På tisdagen förlorade Huskvarnalaget mot tabelljumbon Uppsala. – Det är katastrof och totalt värdelöst, muttrar Jonatan Bohman.

Uppsala Basket, med 1 seger på 33 matcher inför tisdagens drabbning mot Stars, blev för svåra för Wetterbygden. Matchen slutade 78-85.

Hemmalaget vann förvisso förstaperioden med 28-20, men där tog det roliga slut. Gästerna vann övriga perioder och dubblade sin totala poängskörd.

Jonatan Bohman var av förståeliga skäl inte nöjd med kvällen i Huskvarna sporthall.

– Jag tycker det är svårt att veta vad det beror på. Vi gör för mycket misstag och varje misstag genererar poäng för deras del eller något i den stilen, säger Bohman som inte tycker insatsen är okej, trots den redan klara slutspelsplatsen.

– Det är gött att vi är klara för slutspel, men det är helt oacceptabelt att förlora en sådan här match.

Två omgångar återstår av serien innan slutspelet börjar. För Stars del är det matcher mot Norrköping och Umeå som väntar.

– Jag tycker att vi de senaste matcherna har haft ett bra lagspel i anfall och försvar. Det har tagit ett tag, men nu sitter det bra. Kan vi spela som vi vill i de avslutande matcherna så kommer vi in i slutspelet med en bra känsla. Det gjorde vi inte idag, avslutar Bohman.