Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pådrag nära skola – upprörd stämning

Vid lunchtid på torsdagen kallades polisen till Dalvik i Jönköping. – En person blev medtagen för narkotikabrott, säger Martin Tornell vid polisen.

Klockan 12.18 fick polisen flera samtal om att en person blev jagad av ett flertal killar i närheten av Dalviksskolan.

– Det är oklart vad som föranledde det, men det var upprörd stämning på platsen. Både ungdomar och andra omkring såg detta, säger Martin Tornell, förundersökningsledare vid Jönköpingspolisen.

En person, som inte är elev på skolan, togs med misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Polisen hittade dessutom en kniv på samma yta.

– Det här har inget med vår skola, våra elever eller vår personal att göra. Det skedde utanför skolans område och bråket har ingen anknytning till skolan. Vi har informerat elevernas föräldrar att det har skett en incident utanför skolan och att det numera är ett polisärende, säger Anders Josefsson, biträdande rektor på Dalviksskolan.