Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Populära bandet kommer till Elmia

30-årsjubilerande Arvingarna kommer både uppträda och visa upp sin husbil på Elmia Husvagn Husbil.

Arvingarna firar 30 år under 2019 och är högaktuella för tillfället. Dansbandet inledde året med att framföra I Do i Melodifestivalen, fortsatte med Diggiloo-turné under sommaren och i slutet av september inleds deras krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg.

Mellan spelningarna har bandet tagit sig fram i en Knaus Sun I 900 LEG, från husvagns- och husbilsimportören Bergholm i Kristinehamn.

"Varit en lyx"

Under Elmia Husvagn Husbil, som slår upp sina portar under onsdagen, finns Arvingarnas turné-husbil tillgänglig i anslutning till Bergholms monter. På torsdagen är bandet på plats för att dela med sig av sina husbilsupplevelser och då finns möjlighet till en husbilsvisning av bandmedlemmarna. Dessutom bjuder Arvingarna på en spelning i montern.

– Det har varit ett fantastiskt år, och att kunna ta sig runt i husbil har varit en lyx. Husbilen har hög komfortnivå och den har varit väldigt bekväm både att köra och åka. Att ha tillgång till toalett, dusch och en plats att landa på när vi varit på resande fot har varit en stor tillgång, säger Casper Janebrink, sångare i Arvingarna, i en kommentar.