Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Prisad komiker till Jönköping

Nyligen utsågs Petrina Solange till bästa kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan. Därefter har hennes humoristiska segertåg inte gått att stoppa – i kväll rullar hon in i Jönköping för en helkväll på JUCC.

JUCC, Jönköping Underground Comedy Club, låter några av landets största komiker dela scen med lysande stjärnskott och nyfikna rookies. På torsdagskvällen gästas klubben av Petrina Solange som fick utmärkelsen Årets komiker på Standupgalan i Stockholm tidigare i våras. Hon mottog samma utmärkelse år 2015 och blev dessutom ”Årets nykomling” på samma gala 2013.

När hon inte åker land och rike runt och gör standupshower driver hon en ståuppklubb i Malmö. Dessutom är hon sidekick till Farah Abadi i radioprogrammet ”Farah i P3”. Tidigare har hon medverkat i tv-program som Parlamentet och i Släng dig i brunnen.

I kväll delar hon scen med Lisa Dahlin, Johan Rünow, Gussy Löwenhielm och Lauri Erikkoinen.

Dörrarna till kvällens humorfest på Sofiehof Underjord öppnas klockan 19.