Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rachel Mohlin: ”Jag älskar gala”

 
Jönköpingsgalan 2019
Visa alla artiklar

STOCKHOLM. Rachel Mohlin kommer att leda Jönköpingsgalan tillsammans med Thomas Tegnér den 23 februari. Jnytt åkte upp till huvudstaden för att ta pulsen på skådespelaren och imitatören inför uppdraget. – Jag älskar gala. Jag blev jätteglad över att få frågan, säger hon.

På Jönköpingsgalan den 23 februari kommer det delas ut nio priser i olika kategorier, varav Jnytt:s pris till årets idrottsprestation är ett.

Det är Rachel Mohlin som tillsammans med koreografen, producenten och regissören Thomas Tegnér kommer leda galagästerna genom kvällen.

– Det ska bli kul att få jobba med Thomas. Han är en otroligt härlig och spännande person. Det ska bli kul att få dela scen med honom, säger Rachel Mohlin.

Hon har hunnit göra ett antal galor under sitt liv men säger att uppdraget i Jönköping känns speciellt eftersom att det är hennes uppväxtstad.

Jnytt-TV: Se vår intervju med skådespelaren och imitatören Rachel Mohlin.

Läs mer: